• Corporate CoachDesk

  Professionele ontwikkeling met maximale impact op de werkvloer door blended coaching

  Online aanmelden

  Krijg direct toegang tot persoonlijke begeleiding bij uw professionele ontwikkelingsvraagstukken. Met 100% succesgarantie door onze innovatieve coachaanpak, een combinatie van face-to-face en online begeleiding.

  Altijd de juiste match

  Kies uw eigen persoonlijke dedicated coach en stel uw eigen coachtraject samen op basis van uw coachvraag, uw beschikbaarheid en uw budget. Uw coach zorgt vervolgens voor een zeer praktisch traject met hoge praktijkrelevantie.

  Aantoonbaar resultaat

  Een investering in uw ontwikkeling met zichtbaar resultaat op de werkvloer. Met behulp van onze geavanceerde monitoring en evaluaties wordt het rendement van uw traject inzichtelijk gemaakt via visuele rapportages.

Uw uitdaging

Hoogwaardige coaching -> Higher Performance

Coaching is een effectieve manier om het gedrag en vaardigheden van uw mensen te ontwikkelen en versterken (human capability development) mits op een goede manier ingezet. Haal coaching uit de 'blackbox' en verbeter de effectiviteit, transparantie en ROI met behulp van de CoachDesk:

 • een dedicated coachpool met geaccrediteerde (internationale) coaches
 • op basis van een innovatieve methodiek onafhankelijk van locatie of tijdzone
 • met aantoonbare resultaten, visueel weergegeven in heldere rapportages

CoachDesk voor organisaties (managed coaching services)

 • organiseer alle coaching binnen uw organiatie vanaf een centrale plek
 • profiteer van vaste tarieven, schaalvoordeel en periodieke facturatie per BU
 • met volledig verzorgde project-, logistiek-, en administratiemanagement
 • de CoachDesk sluit aan op bestaande HR-processen, ontzorgt en ondersteunt duurzame inzetbaarheid.
 Video ecoaching boek

Blended Coaching: het beste van twee werelden

Dankzij het internet is het mogelijk om het leerproces ook na een trainings- of coachsessie te ondersteunen. Daarom combineren de coaches van de CoachDesk face-to-face coaching met online begeleiding (blended coaching). Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ABC-model en de eCP-methodiek voor een maximale 'transfer of learning'.

Klik links voor een korte uitleg (2½ minuut) over de achtergrond van onze innovatieve aanpak.

 

 Video coaching monitor

Monitoren, evalueren en effectmeting 

De trajecten via de CoachDesk worden standaard gemonitord, geëvalueerd en afgerond met visuele rapportages. Hierbij wordt zowel de voortgang van het coachproces als de kwaliteit van de coach gemonitord. Tevens is het mogelijk om 360-graden feedback en peer-evaluaties uit te voeren. Hierdoor wordt de effectiviteit en het rendement (ROI) van de trajecten in één oogopslag inzichtelijk gemaakt. Voor organisaties die gebruik maken van de CoachDesk is het tevens mogelijk om inzicht te krijgen in de resultaten op afdeling/ BU/ organisatieniveau.

Klik links voor een korte uitleg (1½ minuut) over het online instrument: Coaching Monitor. 

 

 Afbeelding Pluform video

Veilig en gebruiksvriendelijk online platform

Ter ondersteuning van de trajecten kan er gebruik gemaakt worden van uw locatie(s), de landelijke locaties van het CoachHuis en ons eigen online platform. Op ons beveiligde platform wordt standaard alle informatie, oefeningen en andere content centraal bewaard. Tevens ondersteunt dit platform op een eenvoudige manier de coachgesprekken (click & call). Hierdoor kunt u of kunnen uw mensen in hun eigen tempo en binnen de relevante context altijd en overal bezig zijn met het eigen leer- en ontwikkelproces. 

 Klik links voor een korte uitleg (1½ minuut) over ons online platform: Pluform.com.

 

Voorbeeld: Executive coaching voor KBC

Het hoger management (executive en C-level) van de Belgische bank KBC maakt gebruik van coaching via de CoachDesk. Het gaat hier om 'blended executive coaching' waarbij er tevens gebruik wordt gemaakt van het online platform (Pluform). In deze video vertelt Frank Demonie (Chief Technology Officer bij KBC), hoe zijn coachtraject er uit zag en hoe hij de coaching heeft ervaren. Tevens komt een van zijn direct reports aan het woord die beschrijft hoe hij Frank heeft zien groeien in zijn rol. 

 Klik links voor een korte video (3½ minuut) met Frank Demonie.

CoachDesk voor Organisaties - wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen:

Cultuur verandering

Overnemen CoachDesk

Heeft u een eigen mobiliteitscentrum, coachdesk of outplacement portal en wilt u deze outsourcen? Wij nemen deze graag van uw over en integreren deze in onze CoachDesk. U kunt hier vervolgens zorgeloos gebruik van maken.

Opzetten interne Coachpool

Opzetten interne Coachpool

Wilt u (continue) professionele ontwikkeling van uw medewerkers stimuleren door gebruik te maken van de kennis en ervaring van andere medewerkers? Wij ondersteunen u bij het opzetten van een eigen interne coachpool bemand door uw eigen medewerkers.

Opleiden HR(D)-professionals

Opleiden HR(D)-professionals

Wilt u dat uw HR(D)-experts tijds- en locatie-onafhankelijke ondersteuning kunnen bieden dwars door alle lagen van uw organisatie? Wij trainen uw HR(D) mensen om op afstand (online) op de juiste manier ondersteuning en coaching te kunnen bieden.

ROI scholingsprogamma's

ROI scholingsprogamma's

Wilt u weten wat de werkelijke effectiviteit is van uw (ingekochte) coachprogramma's? Wij analyseren de kwaliteit van de coaches en de programma's, onderzoeken de effectiviteit en geven advies over de mogelijkheden tot het verhogen van het rendement.

Leiderschap ontwikkeling

Leiderschap ontwikkeling

Investeert u veel in leiderschapsprogramma's waarbij u streeft naar een maximaal rendement? Wij ontwerpen samen met u programma's die aantoonbaar effect sorteren (meten = weten) bij uw leidinggevenden en het gewenste gedrag (performance) bevordert op de werkvloer.

Online executive coaching

Blended executive coaching

Wilt u uw topmanagers individuele ondersteuning bieden op juist die momenten waarop zij dit het meeste nodig hebben? Wij leveren begeleiding die aangepast wordt op de drukke agenda's van uw executives en daarmee perfect aansluit op hun persoonlijke en professionele behoeftes.

 • Wat zeggen onze klanten?


  Frank Demonie
  Chief Technology Officer KBC

  Bekijk hiernaast zijn video.

  Executive coaching

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  In de afgelopen maanden heeft de coach mij gecoacht op mijn persoonlijke ontwikkeldoelstellingen en ik ervaar duidelijke verbeteringen zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De coach luistert, reflecteert, daagt uit en motiveert op een zeer positieve, ondersteunende manier. De moderne e-Coaching aanpak stelde mij in staat de coaching in mijn drukke agenda te integreren, door een mix van zelfstandig werken en samenwerken met de coach op een persoonlijke manier in het e-coach platform. Als je een drukke agenda hebt en tegelijkertijd wil werken aan je persoonlijk groei dan beveel ik het werken met eCoachPro van harte aan!

  Leo Bloem - Team lead Product Design bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Performance coaching

  Het was een plezier en verrijking om een e-coach te hebben voor zowel mijn professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach wist steeds hoe ze je iets kan leren en heeft hierin een positieve en motiverende aanpak. Coaching via verschillende kanalen (online platform, app en telefoon) heeft coaching on the job voor mij mogelijk gemaakt. Hierdoor kon ik wat ik leerde meteen in praktijk brengen.

  Eemke Euverman-Schaeffer- Manager Digital Presence & Delivery bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Kennis gemaakt met e-coaching via een e-coachingstraject. Hoewel de methodiek van e-coaching aanvankelijk wat onwennig kan lijken, is dit een effectieve manier gebleken. Bijzonder hoe je snel een band kunt opbouwen via een schermpje. Ik heb mijn coach leren kennen als een vakvrouw die zeer goed in staat is te luisteren en verdiepingsvragen te stellen. Daarbij is zij bereid om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Om op die wijze coaching te mogen ontvangen is bijzonder prettig.

  Bas de Ruiter Teamchef Basisteam Oude Maas bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Marianne Valks client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  E-coaching bleek voor mij een zeer effectieve manier van coachen. Zittend aan mijn eigen keukentafel of tussen de vergaderingen op kantoor door, het was allemaal mogelijk. In combinatie met de warme en enthousiaste persoonlijkheid van mijn coach heeft het beter gewerkt dan face-to-face-coaching. Daarnaast was er absoluut geen ontsnapping mogelijk. Met een andere methode en frequente herinneringen moest ik hard werken aan mijn doelen. Ik vond het vooral leuk dat mijn coach verschillende soorten leren combineerde (van Harvard studies tot instructievideo's) en dat allemaal op verschillende soorten niveaus!

  Marianne Valks plv Districtchef bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Executive coaching

  Ik heb genoten en beveel van harte de e-coaching sessies aan die ik had met mijn coach. Deze was zeer professioneel en kundig en was in staat mij meer comfortabel te maken in mijn dagelijkse uitdagingen als Senior Manager.

  Bartel Puelinckx - Chief Executive Officer bij KBC Securities

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Mijn coach heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en hoe ik mijn handelen beter kan laten aansluiten bij de behoeften van mijn collega’s. Door soms alleen maar te vragen: en wat wil je met dat gedrag bereiken? Zorgt de coach ervoor dat je je bewust wordt van de impact die jouw eigen gedrag heeft op anderen. Nog steeds schiet die vraag me regelmatig te binnen als ik in een overleg zit en kan ik ervoor zorgen dat ik mijn standpunt op de juiste wijze overbreng. De begeleiding op afstand heb ik als zeer plezierig ervaren, omdat ik op elk moment mijn vragen kon stellen aan mijn coach. In een wereld waar er al voldoende afspraken in de agenda staan, ideaal!

  Finfola Planting- Voorzitter Ondernemingsraad Allianz Nederland Groep

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  Ik heb de coaching met de eCoachPro coach ervaren als persoonlijk, effectief en leuk. De coach was oprecht betrokken en geïnteresseerd, soms confronterend. In drukke tijden was zij voldoende aanwezig mij gefocust te houden op mijn coach doelen, toch wist zij de juiste balans te bewaren en afstand wanneer mijn werk te veeleisend werd. Voor mijn gevoel was de coach altijd beschikbaar via het juiste kanaal dat de beste fit had met dat moment (Pluform.com, WhatsApp of telefoon). De online coaching aanpak creëerde direct toegevoegde waarde in uitdagende situaties.

  David Bel - Manager Organizational Management bij Allianz Benelux

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@coachdesk.nl

Marc Coenen CoachDesk