• Corporate CoachDesk

  Alle coaching binnen uw organisatie centraal georganiseerd

  Online aanmelden

  Verwijs uw medewerkers naar uw eigen centrale loket waar zij terecht kunnen voor al hun professionele ontwikkelingsvraagstukken met keuze uit click-, call- en face-to-face-begeleiding.

  Altijd de juiste match

  100% match-garantie omdat wij uw medewerkers automatisch koppelen aan de beste coaches. Ook kunt u een eigen coachpool samenstellen met uw huidige (interne) coaches aangevuld met onze professionals.

  Grip op kosten (ROI)

  Dankzij vaste tarieven voor verschillende type coachtrajecten heeft u grip op de kosten. Met behulp van onze geavanceerde evaluaties wordt het rendement inzichtelijk gemaakt via visuele rapportages.

Uw uitdaging

Hoogwaardige coaching -> Higher Performance

Coaching is een effectieve manier om het gedrag en vaardigheden van uw mensen te ontwikkelen en versterken (human capability development) mits op een goede manier ingezet. Haal coaching uit de 'blackbox' en verbeter de effectiviteit, transparantie en ROI met behulp van de CoachDesk:

 • een dedicated coachpool met geaccrediteerde (internationale) coaches
 • op basis van een innovatieve methodiek onafhankelijk van locatie of tijdzone
 • met aantoonbare resultaten (effectmeting) op zowel individueel als organisatieniveau
 • profiteer van vaste tarieven, schaalvoordeel en periodieke facturatie per BU
 • met volledig verzorgde project-, logistiek-, en administratiemanagement

De CoachDesk sluit aan op bestaande HR-processen, ontzorgt en ondersteund duurzame inzetbaarheid.

 

 Video ecoaching boek

Blended Coaching: het beste van twee werelden

Dankzij het internet is het mogelijk om het leerproces ook na een trainings- of coachsessie te ondersteunen. Daarom combineren de coaches van de CoachDesk face-to-face coaching met online begeleiding (blended coaching). Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ABC-model en de eCP-methodiek voor een maximale 'transfer of training'.

Klik links voor een korte uitleg (2½ minuut) over de achtergrond van onze innovatieve aanpak.

 

 Video coaching monitor

Monitoren, evalueren en effectmeting 

De trajecten via de CoachDesk worden standaard gemonitord, geëvalueerd en afgerond met visuele rapportages. Hierbij wordt zowel de voortgang van het coachproces als de kwaliteit van de coach gemonitord. Tevens is het mogelijk om 360-graden feedback en peer-evaluaties uit te voeren. Hierdoor wordt de effectiviteit en het rendement (ROI) van de trajecten in één oogopslag inzichtelijk gemaakt, zowel op individueel als afdeling/ BU/ organisatieniveau.

Klik links voor een korte uitleg (1½ minuut) over het online instrument: Coaching Monitor. 

 

 Afbeelding Pluform video

Veilig en gebruiksvriendelijk online platform

Ter ondersteuning van de trajecten kan er gebruik gemaakt worden van uw locatie(s), de landelijke locaties van het CoachHuis en ons eigen online platform. Op ons beveiligde platform wordt standaard alle informatie, oefeningen en andere content centraal bewaard. Tevens ondersteunt dit platform op een eenvoudige manier de coachgesprekken (click & call). Hierdoor kunnen uw mensen in hun eigen tempo en binnen de relevante context altijd en overal bezig zijn met het eigen leer- en ontwikkelproces. 

 Klik links voor een korte uitleg (1½ minuut) over ons online platform: Pluform.com.

 

Voorbeeld: Executive coaching voor KBC

Het hoger management (executive en C-level) van de Belgische bank KBC maakt gebruik van coaching via de CoachDesk. Het gaat hier om 'blended executive coaching' waarbij er tevens gebruik wordt gemaakt van het online platform (Pluform). In deze video vertelt Frank Demonie (Chief Technology Officer bij KBC), hoe zijn coachtraject er uit zag en hoe hij de coaching heeft ervaren. Tevens komt een van zijn direct reports aan het woord die beschrijft hoe hij Frank heeft zien groeien in zijn rol. 

 Klik links voor een korte video (3½ minuut) met Frank Demonie.

Wat kunnen we verder voor uw organisatie betekenen?

Cultuur verandering

Overnemen CoachDesk

Heeft u een eigen mobiliteitscentrum, coachdesk of outplacement portal en wilt u deze outsourcen? Wij nemen deze graag van uw over en integreren deze in onze CoachDesk. U kunt hier vervolgens zorgeloos gebruik van maken.

Opzetten interne Coachpool

Opzetten interne Coachpool

Wilt u (continue) professionele ontwikkeling van uw medewerkers stimuleren door gebruik te maken van de kennis en ervaring van andere medewerkers? Wij ondersteunen u bij het opzetten van een eigen interne coachpool bemand door uw eigen medewerkers.

Opleiden HR(D)-professionals

Opleiden HR(D)-professionals

Wilt u dat uw HR(D)-experts tijds- en locatie-onafhankelijke ondersteuning kunnen bieden dwars door alle lagen van uw organisatie? Wij trainen uw HR(D) mensen om op afstand (online) op de juiste manier ondersteuning en coaching te kunnen bieden.

ROI scholingsprogamma's

ROI scholingsprogamma's

Wilt u weten wat de werkelijke effectiviteit is van uw (ingekochte) coachprogramma's? Wij analyseren de kwaliteit van de coaches en de programma's, onderzoeken de effectiviteit en geven advies over de mogelijkheden tot het verhogen van het rendement.

Leiderschap ontwikkeling

Leiderschap ontwikkeling

Investeert u veel in leiderschapsprogramma's waarbij u streeft naar een maximaal rendement? Wij ontwerpen samen met u programma's die aantoonbaar effect sorteren (meten = weten) bij uw leidinggevenden en het gewenste gedrag (performance) bevordert op de werkvloer.

Online executive coaching

Blended executive coaching

Wilt u uw topmanagers individuele ondersteuning bieden op juist die momenten waarop zij dit het meeste nodig hebben? Wij leveren begeleiding die aangepast wordt op de drukke agenda's van uw executives en daarmee perfect aansluit op hun persoonlijke en professionele behoeftes.

 • Enkele ervaringen van medewerkers van: KBC


  Frank Demonie
  Chief Technology Officer KBC

  Bekijk hiernaast zijn video.

  Executive coaching

 • Enkele ervaringen van medewerkers van: Allianz

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  In de afgelopen maanden heeft de coach mij gecoacht op mijn persoonlijke ontwikkeldoelstellingen en ik ervaar duidelijke verbeteringen zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De coach luistert, reflecteert, daagt uit en motiveert op een zeer positieve, ondersteunende manier. De moderne e-Coaching aanpak stelde mij in staat de coaching in mijn drukke agenda te integreren, door een mix van zelfstandig werken en samenwerken met de coach op een persoonlijke manier in het e-coach platform. Als je een drukke agenda hebt en tegelijkertijd wil werken aan je persoonlijk groei dan beveel ik het werken met eCoachPro van harte aan!

  Leo Bloem - Team lead Product Design bij Allianz Benelux

 • Enkele ervaringen van medewerkers van: Essent

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Performance coaching

  Het was een plezier en verrijking om een e-coach te hebben voor zowel mijn professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach wist steeds hoe ze je iets kan leren en heeft hierin een positieve en motiverende aanpak. Coaching via verschillende kanalen (online platform, app en telefoon) heeft coaching on the job voor mij mogelijk gemaakt. Hierdoor kon ik wat ik leerde meteen in praktijk brengen.

  Eemke Euverman-Schaeffer- Manager Digital Presence & Delivery bij Essent (RWE/ Innogy)

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@coachdesk.nl

Marc Coenen CoachDesk