Voorwaarden

Algemene voorwaarden

CoachDesk is onderdeel van eCoachPro B.V. waardoor de producten en dienstverlening van CoachDesk, net als die van eCoachPro vallen onder de algemene voorwaarden Nederland ICT. De Nederland ICT Voorwaarden houden rekening met recente ontwikkelingen op technologisch vlak.

De voorwaarden bestaan uit 13 hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk bevat juridische onderwerpen die voor iedere transactie van belang zijn, zoals betalingsafspraken, vertouwelijkheid en aansprakelijkheid. In de specifieke hoofdstukken zijn een of meer bijzondere producten of diensten uitgewerkt.

Naast het eerste hoofdstuk zijn de volgende hoofdstukken van belang voor onze dienstverlening: 

  • Hoofdstuk 2: Dienstverlening
  • Hoofdstuk 3: Software as a Service (SaaS) 
  • Hoofdstuk 7: Adviseringen en consultancy 
  • Hoofdstuk 8: Detacheringsdiensten
  • Hoofdstuk 9: Opleidingen en trainingen

Klik hier voor de volledige voorwaarden: Nederland ICT Voorwaarden

Klachtenregeling CoachDesk

eCoachPro heeft een klachtenregeling met een onafhankelijke klachtencommissie, derhalve vallen de activiteiten van CoachDesk ook onder deze klachtencommissie. De uitspraken van de klachtencommissie zijn bindend.

Lees hier meer: Klachtenregeling

Ethische gedragscode en klachtencommissie NOBCO

Alle (e-)coaches die werkzaam zijn voor CoachDesk zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en vallen daardoor onder de internationale beroepscode en klachtenregeling van de NOBCO/ EMCC. Eventuele klachten met betrekking tot een individuele coachtraject kunnen aangemeld worden bij de klachtencommissie van de NOBCO.

CRKBO accreditatie

CoachDesk is als onderdeel van eCoachPro opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Hieruit volgt dat de scholingsactiviteiten van CoachDesk vrijgesteld zijn van BTW.

Klik hier voor de website van het: CRKBO

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@coachdesk.nl

Marc Coenen CoachDesk